Dascha Van Dam De Beer heeft Peter's massagepraktijkbeoordeeld — 5 sterren

Vanavond samen met mijn moeder een massage gehad. Peter werkt erg professioneel en discreet. De massage was super goed en hij nam de tijd voor aandacht punten! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

 
 
 
Jorna de Beer heeft Peter's massagepraktijk beoordeeld — 5 sterren

Net een heerlijke massage gehad. Was op en top. Uitstekend bevallen. Een echte aanrader. Weer heerlijk los en ontspannen.

 

 

 

Saskia Van wijk 

Vorige week en vandaag een heerlijke massage gehad bij Peters Mobiele Massagepraktijk. Zeker voor herhaling vatbaar??? peter heel erg bedankt ik heb geen hoofdpijn meer!!

 

 

Johan Schampaert

Ik heb, dankzij mijn vrouw, als winnaar van de vaderdagactie een heerlijke massage gehad. Rug, schouders en nek zijn eens goed aangepakt! Top actie hoor. Bedankt Peter.

 

 

naam *
Wendy

Bericht *
Dinsdag een super fijne goede massage gehad! Had wat pijnlijke punten/spieren die ik graag met een Sportmassage behandeld wilde hebben met een fijn resultaat zeer tevreden volgende keer zien we u graag terug!

 

 

 

 

Lize nederlof:

Net heeft Peter mijn partner een rug en nek massage gegeven. Het was een fijne ervaring en professioneel. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt.

Bedankt Peter

 

Ariska Kloot:

Peter is een professionele goede masseur, weet wat hij doet. Hij komt 1x per week bij mijn thuis. Ik heb zelf fibromyalgie en bekkenstabiliteit, Peter weet hier perfect mee om te gaan en helpt mij weer ontspannen. Peter Wauw ik ben super tevreden, ik kan het iedereen aanraden.  

 

 

 
 
 
Lukasz Markowski heeft Peter's massagepraktijk beoordeeld — 5 sterren
19 uur

peter is bij mij thuis geweest voor een massage. ik heb een gehele achterzijde massage gehad. De massage is mij heel goed bevallen. graag tot de volgende keer.

 


M langenberg

Peter heeft me goed geholpen door het geven van een sportmassage ter voorbereiding op mijn triathlon. Mijn spieren voelde op de dag zelf een stuk beter aan! voor herhaling vatbaar.

 

 

naam *
D.Molenaar

Bericht *
Een super massage gehad van Peter. Heb vaak last van migraine aanvallen rug/nek klachten er moest iets gebeuren!! Peter heeft al mijn pijnlijke punten behandelt, super ! Ik kijk uit naar de volgende behandeling !

naam *
Henny Bogerd

Bericht *
Gisteravond voor de tweede keer een massage gehad bij Peter, de eerste keer dat ik daar kwam wist ik niet wat ik moest verwachten.
Had via Halil het advies gekregen om mijn nekspieren te laten masseren.
Omdat ik een hekel aan Fysio heb(welk cijver geeft U de pijn , ik zit er altijd verkeerd mee)
Ben ik bij Peter terecht gekomen.
Wat een weldaad die eerste massage, ik dacht even zitten, nekmassage en klaar.
Maar het was meer dan dat, heerlijk ontspannen.
Meteen maandelijks een afspraak gemaakt.
Ook een spaarkaart gekregen, na 10 X de 11e massage gratis.
Superleuk idee.
Voor mij, 5 sterren voor Peter.
Ga zo door.
Gr. Henny Bogerd

 

 

naam *
Lindsay

Bericht *
Hele fijne ontspanningsmassage gehad met aandacht voor mijn pijnpunten. Combinatie aanpakken spierspanning en ontspanning is erg fijn. Mijn volgende afspraak staat al gepland!

 

Simone Roneberg

Bericht *
Gisterenavond thuis een ontspanning massage gehad, was erg lekker Peter is erg proffesioneler en zorgzaam.
Top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

 

naam *

Peter heeft veel aandacht voor zn klanten en verstaat zn vak zeer goed

 

 

naam *
Kevin Cavaljé

Bericht *
Ik ben met ernstige rug en nek klachten naar Peter gegaan. Na zijn behandelingen (sportmassage) ben ik helemaal los aan het komen, en zijn de directe klachten weg. Meer energie en langzaam ook weer meer lenigheid Peter is een echte professioneel, en maakt je ook bewust van je eigen lichaam en houding.
Peter bedankt !!!, en tot snel

 

 

 

 

 

 

 

Plaats hier u recensie