Dascha Van Dam De Beer heeft Peter's massagepraktijkbeoordeeld — 5 sterren

Vanavond samen met mijn moeder een massage gehad. Peter werkt erg professioneel en discreet. De massage was super goed en hij nam de tijd voor aandacht punten! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

 
 
 
Jorna de Beer heeft Peter's massagepraktijk beoordeeld — 5 sterren

Net een heerlijke massage gehad. Was op en top. Uitstekend bevallen. Een echte aanrader. Weer heerlijk los en ontspannen.

 

 

 

Saskia Van wijk 

Vorige week en vandaag een heerlijke massage gehad bij Peters Mobiele Massagepraktijk. Zeker voor herhaling vatbaar??? peter heel erg bedankt ik heb geen hoofdpijn meer!!

 

 

Johan Schampaert

Ik heb, dankzij mijn vrouw, als winnaar van de vaderdagactie een heerlijke massage gehad. Rug, schouders en nek zijn eens goed aangepakt! Top actie hoor. Bedankt Peter.

 

 

naam *
Wendy

Bericht *
Dinsdag een super fijne goede massage gehad! Had wat pijnlijke punten/spieren die ik graag met een Sportmassage behandeld wilde hebben met een fijn resultaat zeer tevreden volgende keer zien we u graag terug!

 

 

 

 

Lize nederlof:

Net heeft Peter mijn partner een rug en nek massage gegeven. Het was een fijne ervaring en professioneel. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt.

Bedankt Peter

 

Ariska Kloot:

Peter is een professionele goede masseur, weet wat hij doet. Hij komt 1x per week bij mijn thuis. Ik heb zelf fibromyalgie en bekkenstabiliteit, Peter weet hier perfect mee om te gaan en helpt mij weer ontspannen. Peter Wauw ik ben super tevreden, ik kan het iedereen aanraden.  

 

 

 
 
 
Lukasz Markowski heeft Peter's massagepraktijk beoordeeld — 5 sterren
19 uur

peter is bij mij thuis geweest voor een massage. ik heb een gehele achterzijde massage gehad. De massage is mij heel goed bevallen. graag tot de volgende keer.

 


M langenberg

Peter heeft me goed geholpen door het geven van een sportmassage ter voorbereiding op mijn triathlon. Mijn spieren voelde op de dag zelf een stuk beter aan! voor herhaling vatbaar.

Plaats hier u recensie

Klik hier om een tekst te typen.